Beveiligingssystemen

Er zijn verschillende producten op de markt om het aantal diefstallen van en uit voertuigen terug te dringen en het percentage van teruggevonden voertuigen te verhogen. Helaas beloven veel producten vooraf van alles maar verkrijgt u uiteindelijk niet wat u wil. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit!

Met een SCM-goedgekeurd en -gecertificeerd systeem bent u hiervan verzekerd.

Afhankelijk van het diefstalrisico van uw voertuig kan uw verzekeraar een (extra) beveiligingssysteem verplichten. Beveiligingsproducten zijn ingedeeld in diverse beveiligingscategorieën: de SCM klasse-indeling. Hierdoor weet u direct welke categorie van uw beveiliging in uw voertuig gevraagd wordt. Zorg ervoor dat u een SCM goedgekeurd beveiligingssysteem inclusief een SCM-certificaat verkrijgt. Alleen als u van uw installateur/leverancier een SCM-certificaat verkrijgt is de kwaliteit en doeltreffendheid van het gekozen beveiligingssysteem voor u echt gewaarborgd. 

2e autorisatie

Beveiligingssystemen die achteraf worden gemonteerd zijn voorzien van een 2e autorisatie. Deze autorisatie werkt onafhankelijk van de elektronica van uw voertuig. Hierdoor wordt de beveiliging van uw voertuig verhoogd en kunnen slimme autodieven buitenspel worden gezet.